Finsktalande kundservicemedarbetare till framtida uppdrag! Etsimme suomenkielist√§ asiakasneuvojaa! ūüáęūüáģ

Vi s√∂ker drivna servicestj√§rnor med nordiska spr√•kkompetenser –¬†¬†Etsimme sinua joka puhut suomea!¬†

The WOFI erbjuder rekrytering-/och bemanningslösningar inom kundtjänst; leverans av kompetenta och ambitiösa kundtjänstmedarbetare. Vi arbetar aktivt för att lyfta statusen på arbete inom kundtjänst och för att bevisa vilka fantastiska resultat som kan uppnås med fenomenal kundtjänstpersonal som levererar service utöver det vanliga. Vidare erbjuder vi även nätverksträffar, utbildningar och kostnadsfri personlig rådgivning inom området. 

Suomi<3 Ruotsi

Finska språket är en viktig kompetens som våra klienter är i behov av till och från då flera av dem jobbar mot den nordiska marknaden. Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som kan finska men gärna även svenska eller engelska eftersom vi annars kommer ha svårt att kommunicera med dig. Vår ambition är att komma i kontakt med dig och snarast matcha dig mot en lockande tjänst.

ATT JOBBA SOM KONSULT P√Ö THE WOFI

The WOFI hjälper Dig att hitta spännande tillsvidarejobb eller konsultuppdrag inom just Ditt val av karriärområde och vi jobbar med många attraktiva klienter. Med en gedigen erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för ett lyckat samarbete där just du som kandidat och medarbetare är viktigast för hela verksamheten.

Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtalet vilket ger dig en trygg anställning. Som konsult får du avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Utöver detta får du en individuell mentor som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod och som ser till att du utvecklas i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

HUR G√ÖR JAG TILLV√ĄGA F√ĖR ATT JOBBA MED¬†THE WOFI?

Skicka in din ansökan redan idag! Skriv jättegärna några rader i rutan cover letter eller i ett bifogat personligt brev om vad du är intresserad av att jobba med. Vi rekryterar inom kundtjänst där tjänsterna varierar och erbjuder ett brett spektrum av utmaningar. Vilken utmaning söker du?

√ĖVRIGT

Följ oss gärna på Linkedin, Instagram eller FB för nya möjligheter framöver om du inte hittar något intressant just nu / Team Wofi

 

https://media.cdn.teamtailor.com/images/s3/teamtailor-production/hero_picture_large-v4/image_uploads/31ad99af-120d-4e9f-bf32-066022e62996/original.jpeg

Intresserad?

Ta denna möjlighet