Norsktalande kundservicemedarbetare till Plantagens högsäsong mars-aug, heltid. 🇳🇴

 

Plantagens högsäsong, den bästa tiden på året, närmar sig med stormfart. Våren och sommaren är då allra flest kunder spenderar tid på att plantera växter och fixa i trädgården. Inför den tiden söker vi dig med ett sinne för bra service, engagemang i mötet med kunden och gröna fingrar!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta på Kundservice med att upprätthålla höga servicenivåer och möta kunderna med ett leende i telefon, mejl, sociala medier och på hemsidan. Som kundservicemedarbetare är ditt huvudfokus att ge Plantagens kunder så fantastiska upplevelser att Plantagen blir det självklara valet för växt- och trädgårdsshopping. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat: 

  • Frågor inför eller efter ett E-handelsköp
  • Sälj och produktrekommendationer
  • Kundklubbsfrågor
  • Information om vårt sortiment

Vi söker dig som 

  • Du har ett genuint intresse för att skapa service som överträffar kundernas förväntningar
  • Är en förebild för dina kollegor genom din positiva inställning och förmåga att vara lösningsorienterad
  • Du ska ha bra kommunikativa färdigheter och uttrycker dig väl i både tal och skrift i det norska språket
  • God dator- och systemvana 
  • Är en team- och tävlingsmänniska och har inställningen att inget är omöjligt
  • Är självgående och initiativtagande 

Det är meriterande om du har kunskap om växter eller ett genuint intresse. 

Har du nära till skratt, tycker om att göra det lilla extra för kunden och bjuda på dig själv kommer du att trivas bra i kundserviceteamet på Plantagen! 

Om Plantagen
På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.
Tack vare våra drygt 1700 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.

Tjänsten är heltid under kontorstider och tillträds så snart som möjligt. Tjänsten är en visstidsanställning till och med augusti 2021 med möjlighet till förlängning. 

Beroende på hur coronasituationen utvecklar sig arbetar du antingen hemifrån eller från Plantagens nya fräscha lokaler i Frösundavik, Solna. 

Intervjuer hålls löpande och  tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

https://media.cdn.teamtailor.com/images/s3/teamtailor-production/hero_picture_large-v4/image_uploads/7ecf85f5-fce3-4d66-a2c0-a7596245871d/original.jpg

Intresserad?

Ta denna möjlighet