Norsktalande medarbetare till Synsam Groups Customer Service 🇳🇮

 

Customer Service arbetar med att supportera Synsam Groups omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med mÄlet att leverera exceptionell service som fÄr varje butik att kÀnna sig sedd. Teamet arbetar engagerat med fokus pÄ hög leverans av service mot sÄvÀl kunder som egna butiker.

Nu vÀxer vi och söker dÀrför vÄr nÀsta norsktalande stjÀrna till teamet!

Om rollen

Du kommer supportera Synsams butiker frÄn alla nordiska lÀnder med fokus pÄ den norska marknaden. Dina arbetsuppgifter bestÄr bland annat av att svara pÄ frÄgor gÀllande Synsams affÀrsomrÄden; glasögon- och linsabonnemang, företagsavtal och e-handel. FrÄgorna berör allt frÄn betalningar, leveranser, kampanjer och uppdateringar i system.

Du stöttar butikerna i deras dagliga försÀljning och har mÄnga kontaktytor inom organisationen. Teamet bestÄr idag av 6 personer som alla har ett nordiskt land mot vilket huvudsakligt fokus ligger, men hela teamet hjÀlps Ät i alla marknader.

Erfarenhet

  • Vi tror att du som söker har en naturlig kĂ€nsla för god service med en förmĂ„ga att lyssna och se andra mĂ€nniskor – sannolikt har du erfarenhet av arbeten dĂ€r du kunnat utnyttja detta!
  • Du har jobbat med kundtjĂ€nst eller service sedan tidigare
  • Du kĂ€nner dig trygg med norska och svenska i sĂ„vĂ€l tal som skrift
  • Du har erfarenhet av arbete med datorer och teknik och har inga problem med att ta dig an och arbeta i olika system
  • Erfarenhet av att arbeta med olika former av leasing eller abonnemang Ă€r meriterande
  • Erfarenhet av detaljhandeln- och eller resebranschen Ă€r meriterande

Profil

Utöver din serviceförmÄga ser vi att du Àr en teamplayer, men samtidigt en person som förstÄr nÀr det krÀvs att du tar egna initiativ. Vidare tror vi att du Àr en person som trivs i förÀnderliga miljöer och dÀr utveckling framÄt stÄr i fokus. Ditt arbete kommer till stor del att handla om att förklara komplexa saker pÄ ett pedagogiskt och lÀttsamt sÀtt, vilket Àr helt naturligt för dig. Du motiveras av att lÀra dig nytt och arbeta i aktivt tempo. Kollegorna i teamet Àr ambitiösa, affÀrsmÀssiga och hjÀlpsamma och för att passa in vÀl i gruppen ser vi att du delar dessa egenskaper. Vi tror ocksÄ att du ha en god kÀnsla för affÀrsmannaskap, engagemang och en positiv instÀllning.

Utöver detta ser vi det som naturligt att du delar Synsam Groups vĂ€rderingar – för oss Ă€r kunden alltid no1, vi Ă€r innovativa och vi tar ansvar.

Om tjÀnsten

  • Tillsvidare anstĂ€llning heltid, 100%, och arbetstiden Ă€r kontorstider med schemalagd “jour-vecka” dĂ„ helgarbete ingĂ„r. Jour förekommer ungefĂ€r var femte vecka
  • TilltrĂ€de önskas i början av maj
  • Synsam tillĂ€mpar 6 mĂ„naders provanstĂ€llning

Övrigt

Synsam Group sitter i fina lokaler centralt i Stockholm. Butiksservice öppettider Àr mÄn-fre kl 9-18 och lör kl 10-15.

Om Synsam Group

Synsam Group Àr en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom bÄde Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgÄr ifrÄn kundens livsstil och behov. Synsam Group finns i Norden, har omkring 3000 medarbetare och en total omsÀttning pÄ ca 3,7 miljarder SEK (2019). Totalt har koncernen cirka 500 butiker som drivs under varumÀrkena Synsam, Ai Eyewear och Profil Optik i Danmark. Sedan 2015 har Synsam Group genomfört en transformation av hela sitt erbjudande och har med en hög grad av digitalisering och andra innovativa koncept drivit en tillvÀxt som Àr bland de högsta i Europa. VÄra kunder Àr alltid i fokus och vi har ett tydligt integrerat hÄllbarhetsperspektiv genom hela vÄr vÀrdekedja. Synsam korades för tredje Äret i rad till Sveriges mest hÄllbara optiker i Sustainable Brand Index 2021

https://media.cdn.teamtailor.com/images/s3/teamtailor-production/hero_picture_large-v4/image_uploads/a0781c6b-64a7-44ee-8400-a76477d7e839/original.jpg

Intresserad?

Ta denna möjlighet