Våra referenser


Kvalitet är avgörande för våra kunder

Ridermark

Riddermark Bil AB

Julia och teamet på The Wofi har hjälpt oss med rekrytering till vår nystartade kundserviceavdelning på ett magnifikt sätt. Det kändes tryggt och professionellt från början till slut och upplevelsen av deras specialkompetens mot just servicetjänster är fantastisk. Detta gäng får våra varmaste rekommendationer!

Bästa hälsningar
Idalina Santamäki
Kundservicechef Riddermark Bil AB.

Cabonline nya

Cabonline

”Jag har jobbat med flera rekryteringsbolag genom åren, men aldrig med några som är så närvarande och in-lyssnande. Allt blev rätt – från annons till beskrivning av tjänsten. De skickade rätt kandidater, det är inte alltid det blir så. Därför gick processen väldigt fort
– från start till påskrivna avtal och då rekryterade vi flera personer samtidigt. Jag är otroligt nöjd med The Wofi och kan varmt rekommendera dem till andra företag, som letar efter nya talanger!”
Linda Myron, Personalgruppchef Planeringsavdelningen Cabonline

The Wofi Rekrytering

Niklas /Kandidat

Skulle vilja berömma en medarbetare hos er, som haft hand om anställningsprocessen för en tjänst som jag nyligen tackat ja till. Det handlar om Moa Kalström, hon har varit väldigt engagerad, professionell, tillmötesgående och trevlig.
Med vänlig hälsning, Niklas

willis-towers-watson_26

Willis Towers Watson

Vi ville öka kunskapen hos våra medarbetare om hur vi på bästa sätt möter våra kunder per telefon. Valde då att ta hjälp och anlitade Wofi för två utbildningstillfällen. Vi fick många bra förslag på metoder att förbättra kommunikationen i kundsamtalen som vi nu efterlever.
Alla uppskattade utbildningen och vi kommer fortsätta att anlita Wofi för fortlöpande utbildning.
/ Linda Long
Teamleader, Operations-Affinity

Plantagen sthlm

Plantagen

The Wofi har levererat riktigt bra kandidater till oss, både för längre och kortare uppdrag. Vi har fått fin hjälp med svensk, finsk och norsk språkkompetens, och alla konsulter är serviceinriktade, positiva och engagerade.

Snabbt har det gått att få konsulterna på plats också, rekordet är när jag kontaktade dem en fredag och redan på tisdagen var konsulten på plats för en månads arbete. Både Julia och Emil är serviceinriktade och värnar om att allt fungerar som det ska. Är supernöjd och kan verkligen rekommendera deras tjänster.

/Cilla Jutell
Kundservicechef
Plantagen Norge/Finland/Sverige

Nikon

Nikon

”Vi sökte flerspråkiga kandidater för att starta upp ett helt nytt Nordiskt team inom kundsupport.
När vi kom i kontakt med the Wofi så kändes bara rätt från första början, ödmjukhet, lyhördhet, professionellt med personlig touch.
Allt gick väldigt snabbt och smidigt och vi hade 5 kandidater klara inom loppet av 4 månader.
Vi skulle verkligen rekommendera the Wofi för företag som söker efter medarbetare inom kundsupport.

/Anders – Projektledare för kundsupport på Nikon Sweden”

Cision 2

Cision

Vi sökte kandidater till en mycket avancerad tjänst inom vår supportverksamhet och The Wofi förstod direkt vilken typ av personer vi behövde. Samtliga kandidater som presenterades för oss höll en hög kvalitet både erfarenhetsmässigt och personlighetsmässigt och det märks att The Wofi förstår sig på serviceyrket. Vårt samarbete med The Wofi har varit genomgående smidigt och jag kan varmt rekommendera andra att ta hjälp av dem.
/Rebecca - Manager Customer Support

LW group LOGO (liten)

Lensway

Vi upplever att The Wofi har erfarenhet av och förstår vikten av vad en bra kundservice innebär för ett företag. I vårt fall har de jobbat flexibelt, snabbt och kostnadseffektivt utan att ge avkall på kvaliteteten. De har levererat starka kandidater som vi också sedan anställt. Samarbetet har fungerat väldigt bra och vi kan varmt rekommendera The Wofi till andra företag som letar efter kvalificerade kundservicemedarbetare.

//Salvador Urquiza – Customer Service Manager, LensWay Group

Hyper Island Logga

Hyper Island

Emils och medarbetarnas personligt bemötande, tillgänglighet och otrolig flexibilitet gjorde att det har varit lätt, smidigt samt produktivt att samarbeta. Jag har verkligen uppskattat deras professionalism, lyhördhet och drivet att leverera hög kvalitet.

Jag kan varmt rekommendera Emil och kommer själv att anlita deras tjänster vid framtida behov.

/Viktoria HR-chef

OPR Finance

OPR Finance

The Wofi har hjälpt oss med rekryteringen av en ny kundtjänstmedarbetare och samarbetet har funkat supersmidigt. Det som stack ut med The Wofi jämfört med andra rekryteringsföretag vi jobbat med innan var att de verkligen förstod vad för slags kandidat vi var ute efter och lade mer jobb på förarbetet samt att lära känns oss. Detta resulterade i att The Wofi presenterade två mycket starka kandidater och vi valde att gå vidare med en av dem. Att jobba med The Wofi har funkat strålande och jag kan verkligen rekommendera Emil, Julia och John som vi haft kontakt med.

Samira Najafi , Kundtjänstchef / OPR-Finance AB

Lenson - logga

Lenson

Emil har levererat snabbt och effektivt utan att försaka kvalitét. Dessutom har han visat engagemang utöver det vanliga och träffat det aktuella teamet hos oss i samband med rekryteringen, vilket uppskattas. Jag rekommenderar Emils tjänster för de bolag som vill ha en snabb och personlig service.

/ Pia – HR Manager

Falck logga

Falck

Rekrytering ska vara kundanpassat, kostnadseffektivt och hålla hög kvalité. Det är just därför som jag har valt att samarbeta med Emil. Jag har samarbetat med Emil i många år och kan varmt rekommendera honom!

/Nina - Teamchef Larmcentralen/Operations manager

The Wofi Rekrytering Stockholm

Kandidat

Mitt möte med Julia på The Wofi var supertrevligt och professionellt. Min intervju gick smidigt och jag kände mig aldrig osäker utan rekryteraren var väldigt pedagogisk och jag, istället för att vara nervös, öppnade upp mig som jag tror gav en bättre öppning för min blivande arbetsgivare. Kontakten jag haft med Julia efteråt och under rekryteringsprocessen uppskattade jag massor. Kände mig väl omhändertagen! /Kevin- Customer Support

Wapa logga

Wapa

Jag kontaktade Emil då jag hade behov av att rekrytera medarbetare med tämligen specifik kompetens. Att valet föll på Emil beror på de goda resultat Emil presterat då vi samarbetat tidigare, när vi båda arbetade på andra företag. Emil lyckades fantastiskt väl med sitt uppdrag och har rekryterat exakt den kompetens och personprofil som vi efterfrågat.

Emil arbetar mycket professionellt och i alla avseende absolut seriöst. Hela rekryteringsprocessen genomsyrades av god kommunikation såväl före, som under och efter genomförd rekrytering.
Vid framtida rekryteringsbehov hoppas jag att få samarbeta med Emil igen.

/Marcus – VD

The Wofi Rekrytering Stockholm

Elsa

Världens bästa och välkomnade team! Stor guldstjärna i kanten till Julia, så engagerad, påläst, peppande, härlig och omtänksam. Tack för det!! ✨

Leasplan

LeasePlan

Jag blev rekommenderad Wofi av min chef och fick från start ett mycket gott intryck då jag erbjöds flera bra kandidater, snabb återkoppling och ett trevligt bemötande. Det har varit ett nöje att samarbeta med Emil och Julia som under hela processen varit professionella och otroligt trevliga. Som grädde på moset så hjälpte dem mig med rekryteringen till ett riktigt bra pris. Rekommenderas starkt!
/Pauline Madsen Manager 1st Line

The Wofi Rekrytering

Barncancerfonden

Jag har samarbetat med Julia och the Wofi vid ett antal rekryteringar nu och har inget annat än gott att säga om dem. Snabbt, lyhört och kunnigt. Jag har på kort tid fått relevanta kandidater föreslagna och de lyssnar in eventuella justeringar i profilen direkt och ger alternativ om så behövs. Processen går väldigt smidigt och man får snabbt kontakt med Julia om det behövs. Är man i behov av kvalitativa kundtjänstmedarbetare så kan jag verkligen rekommendera the Wofi.
/Fredrik, Gruppchef Givarservice Barncancerfonden