Våra referenser


Kvalitet är avgörande för våra kunder

cision

Cision

Vi sökte kandidater till en mycket avancerad tjänst inom vår supportverksamhet och The Wofi förstod direkt vilken typ av personer vi behövde. Samtliga kandidater som presenterades för oss höll en hög kvalitet både erfarenhetsmässigt och personlighetsmässigt och det märks att The Wofi förstår sig på serviceyrket. Vårt samarbete med The Wofi har varit genomgående smidigt och jag kan varmt rekommendera andra att ta hjälp av dem.
/Rebecca - Manager Customer Support

LW group LOGO (liten)

Lensway

Vi upplever att The Wofi har erfarenhet av och förstår vikten av vad en bra kundservice innebär för ett företag. I vårt fall har de jobbat flexibelt, snabbt och kostnadseffektivt utan att ge avkall på kvaliteteten. De har levererat starka kandidater som vi också sedan anställt. Samarbetet har fungerat väldigt bra och vi kan varmt rekommendera The Wofi till andra företag som letar efter kvalificerade kundservicemedarbetare.

//Salvador Urquiza – Customer Service Manager, LensWay Group

Hyper Island Logga

Hyper Island

Emils och medarbetarnas personligt bemötande, tillgänglighet och otrolig flexibilitet gjorde att det har varit lätt, smidigt samt produktivt att samarbeta. Jag har verkligen uppskattat deras professionalism, lyhördhet och drivet att leverera hög kvalitet.

Jag kan varmt rekommendera Emil och kommer själv att anlita deras tjänster vid framtida behov.

/Viktoria HR-chef

OPR Finance

OPR Finance

The Wofi har hjälpt oss med rekryteringen av en ny kundtjänstmedarbetare och samarbetet har funkat supersmidigt. Det som stack ut med The Wofi jämfört med andra rekryteringsföretag vi jobbat med innan var att de verkligen förstod vad för slags kandidat vi var ute efter och lade mer jobb på förarbetet samt att lära känns oss. Detta resulterade i att The Wofi presenterade två mycket starka kandidater och vi valde att gå vidare med en av dem. Att jobba med The Wofi har funkat strålande och jag kan verkligen rekommendera Emil, Julia och John som vi haft kontakt med.

Samira Najafi , Kundtjänstchef / OPR-Finance AB

Lenson - logga

Lenson

Emil har levererat snabbt och effektivt utan att försaka kvalitét. Dessutom har han visat engagemang utöver det vanliga och träffat det aktuella teamet hos oss i samband med rekryteringen, vilket uppskattas. Jag rekommenderar Emils tjänster för de bolag som vill ha en snabb och personlig service.

/ Pia – HR Manager

Falck logga

Falck

Rekrytering ska vara kundanpassat, kostnadseffektivt och hålla hög kvalité. Det är just därför som jag har valt att samarbeta med Emil. Jag har samarbetat med Emil i många år och kan varmt rekommendera honom!

/Nina - Teamchef Larmcentralen/Operations manager

Kandidat

Kandidat

Mitt möte med Julia på The Wofi var supertrevligt och professionellt. Min intervju gick smidigt och jag kände mig aldrig osäker utan rekryteraren var väldigt pedagogisk och jag, istället för att vara nervös, öppnade upp mig som jag tror gav en bättre öppning för min blivande arbetsgivare. Kontakten jag haft med Julia efteråt och under rekryteringsprocessen uppskattade jag massor. Kände mig väl omhändertagen! /Kevin- Customer Support

Wapa logga

Wapa

Jag kontaktade Emil då jag hade behov av att rekrytera medarbetare med tämligen specifik kompetens. Att valet föll på Emil beror på de goda resultat Emil presterat då vi samarbetat tidigare, när vi båda arbetade på andra företag. Emil lyckades fantastiskt väl med sitt uppdrag och har rekryterat exakt den kompetens och personprofil som vi efterfrågat.

Emil arbetar mycket professionellt och i alla avseende absolut seriöst. Hela rekryteringsprocessen genomsyrades av god kommunikation såväl före, som under och efter genomförd rekrytering.
Vid framtida rekryteringsbehov hoppas jag att få samarbeta med Emil igen.

/Marcus – VD