Vi

kundservice!

En trygg rekryteringspartner med hög kompetens, lång erfarenhet och passion för vår uppgift.

Varför vi gör det

Vi älskar kundservice. Vi på The Wofi tycker att kundtjänstavdelningar förtjänar ett större erkännande inom olika organisationer och företag. Anledningen är ganska enkel, för vad kan vara viktigare än att ta hand om sina befintliga och potentiella kunder? Ställ dig frågan: Hur viktiga är era kunder idag? Hur viktigt är det att få in en ny kund eller att få en befintlig kund att stanna kvar hos er?

Vi vill lyfta kundtjänstyrket och genom vårt arbete hjälpa företag att få en kundtjänst som skapar konkurrenskraftiga organisationer och genererar en hög kundnöjdhet. Vi vill bidra till att alla kundtjänstmedarbetare ska känna stolthet för sitt yrke!

Vad vi gör

Vi erbjuder rekrytering-/och bemanningslösningar inom kundtjänst, leverans av kompetenta och ambitiösa kundtjänstmedarbetare. Vi arbetar aktivt för att lyfta statusen på arbete inom kundtjänst och för att bevisa vilka fantastiska resultat som kan uppnås med fenomenal kundtjänstpersonal som levererar service utöver det vanliga! Vi erbjuder även nätverksträffar, utbildningar och kostnadsfri personlig rådgivning inom området.

Hur vi gör det

Vi som arbetar på The Wofi har en gedigen bakgrund inom rekrytering och bemanning vilket ger en trygghet till våra uppdragsgivare och konsulter. Vi har ett genuint intresse för människan och en vilja att hjälpa andra och se dem lyckas.

Kundtjänst är det område som vi brinner för och det område som The Wofi verkar inom. Vi vill arbeta kvalitativt och nära våra kunder, vi strävar efter långsiktiga relationer och vill lära känna er och era behov – på riktigt.

Vi är medlemmar i Almega vilket innebär att samtliga våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger konsulten avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Vi befinner oss mitt på vår resa och kommer att fortsätta tills kundtjänstjobb och de personer som brinner för kundtjänstyrket får det erkännande som de förtjänar. Vi ser till att ditt företag får rätt person på rätt plats. Det är vi som är The Wofi – The Workers of First Impression

 

Vår affärsidé

The Wofi är ett Rekrytering- och Bemanningsföretag som är 100 procent inriktade på kundtjänst! Vi erbjuder våra kunder de mest kvalitativa, kostnad- och tidseffektiva lösningarna inom bemanning och rekrytering av kundtjänstpersonal.

Vår vision

The Wofi strävar efter att vara bäst, inte störst! Vårt mål är att 100 procent av våra kunder och kandidater skall känna ett mervärde av att samarbeta med oss.

Vår mission

The Wofi vill förändra den generella synen på kundtjänst idag och tillsammans med våra kunder vill vi lyfta kundtjänstyrkets status. Vi vill bidra till att alla kundtjänstmedarbetare ska känna stolthet för sitt yrke!