Vårt erbjudande


Rekrytering- och bemanningslösningar inom kundtjänst. Vi erbjuder även nätverksträffar, utbildningar och kostnadsfri personlig rådgivning inom området.

telephone-cable
Rekrytering - The Wofi

Rekrytering & Bemanning

Vi arbetar med kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering samt erbjuder hjälp med både hela och delar av rekryteringsprocessen. Erbjuder även skräddarsydda konsultlösningar efter era behov. Vi är medlemmar i Almega vilket innebär att samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger våra konsulter avtalsenliga villkor. En trygghet både för konsulten och dig som kund.

Try & Buy - The Wofi

Interim

Vi erbjuder interimschefer med gedigen erfarenhet inom kundservice! En interimschef är effektiv och flexibel lösning under en begränsad tidsperiod. Dessa situationer kan till exempel uppstå när nyckelpersoner slutar på kort varsel, under föräldraledigheten eller under en utdragen rekryteringsprocess.

Bemanning - The Wofi

Utbildning

Kompetensutveckling är en utav de viktigaste faktorerna till varför man väljer en arbetsplats. Vi kompetensutvecklar och håller utbildningar inom service för kundservicefunktioner! Få ut det bästa av era medarbetare och höj kundupplevelsen för era kunder!

Känner du igen dig?


Uppsägningar, anställningsstopp, sjukskrivningar, semesterpersonal, föräldraledighet, kraftig expansion, du hinner inte rekrytera själv, sjukfrånvaro, felrekrytering, optimal personalstyrka för att möta toppar och dalar, du känner dig inte prioriterad av din befintliga leverantör, kontaktpersoner som slutar, belastningsgrad som stiger, ad hoc lösningar,  onboarding, utbildning, personlighetstester etc.

Kontakta oss

Ett otroligt seriöst och härligt bemötande, har alltid fått god hjälp vad det än gällde. Ha det bra med er och fortsätt gör det ni gör!

David Konsult

Har blivit proffesionellt och mycket vänligt bemött från dag 1. Jag är glad att jag kommit i kontakt med The Wofi, helt säker på att de kommer att hjälpa många på vägen till ett nytt jobb och nya möjligheter.

Tanja Konsult

Proffsigt bemötande och kan placera rätt person på rätt plats! Mycket nöjd med er service hos er kändes det som det var fokus i personen än en siffra. All lycka till er.

Dana Konsult

Några av våra kunder

Vi älskar kundservice


Varför ska du välja oss?

Låt oss berätta om hur vi kan hjälpa dig också!