Vårt erbjudande

Rekrytering- och bemanningslösningar inom kundtjänst. Vi erbjuder även nätverksträffar, utbildningar och kostnadsfri personlig rådgivning inom området.

Rekrytering & Bemanning

Vi arbetar med kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering samt erbjuder hjälp med både hela och delar av rekryteringsprocessen. Erbjuder även skräddarsydda konsultlösningar efter era behov. Vi är medlemmar i Almega vilket innebär att samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger våra konsulter avtalsenliga villkor. En trygghet både för konsulten och dig som kund.

Interim

Vi erbjuder interimschefer med gedigen erfarenhet inom kundservice! En interimschef är effektiv och flexibel lösning under en begränsad tidsperiod. Dessa situationer kan till exempel uppstå när nyckelpersoner slutar på kort varsel, under föräldraledigheten eller under en utdragen rekryteringsprocess.

Utbildning

Kompetensutveckling är en utav de viktigaste faktorerna till varför man väljer en arbetsplats. Vi kompetensutvecklar och håller utbildningar inom service för kundservicefunktioner! Få ut det bästa av era medarbetare och höj kundupplevelsen för era kunder!